Η πορτογαλική ΠΟ διαψεύδει τα σενάρια για Κριστιάνο!

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Άμεση και κατηγορηματική διάψευση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Πορτογαλίας για το δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από το Κατάρ.

Ο σταρ της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας φερόταν να έχει έντονη λογομαχία με τον Φερνάντο Σάντος, όταν ενημερώθηκε ότι θα μείνει στον πάγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Τα Μέσα δημοσίευσαν ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από την εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια συζητήσεις με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, απείλησε να φύγει κατά τη διάρκεια των αγώνων του Κατάρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημιουργεί καθημερινά ένα μοναδικό ρεκόρ στην υπηρεσία της εθνικής ομάδας και της χώρας, το οποίο πρέπει να γίνει σεβαστό και το οποίο πιστοποιεί τον αδιαμφισβήτητο βαθμό αφοσίωσής του στην εθνική ομάδα.

Παρεμπιπτόντως, ο βαθμός αφοσίωσής του παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές με την Πορτογαλία φάνηκε και πάλι -αν χρειαστεί- στη νίκη επί της Ελβετίας, στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, οι προπονητές και όλη η Ομοσπονδία είναι, όπως ήταν από την πρώτη μέρα, πλήρως αφοσιωμένη και ενθουσιώδης στην οικοδόμηση αυτού που θέλει η χώρα να είναι η καλύτερη συμμετοχή της Πορτογαλίας ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο».

πηγή: sdna.gr