Αφιερωμένη στην εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών η 4η αγωνιστική της Super League 2

0
skyline

Αφιερωμένη στην εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών θα είναι η τέταρτη αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Με ανακοίνωση της η Betsson Super League 2 γνωστοποίησε πως η τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι αφιερωμένη στην εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, με αφορμή την 25η Νοεμβρίου που ανακηρύχθηκε ως Διεθνής Ημέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

Σύμφωνα με την πρόσφατη εκστρατεία ενημέρωσης της Διεθνούς Αμνηστίας σε όλον τον κόσμο, έχουν αυξηθεί σημαντικά οι αναφορές περιστατικών βίας κατά γυναικών και κοριτσιών κατά τη διάρκεια της καραντίνας και των άλλων περιοριστικών μέτρων, τα οποία ανάγκασαν πολλές γυναίκες να παραμείνουν σπίτι χωρίς πρόσβαση σε υπηρεσίες στήριξης και ασφάλειας.

Η Super League 2, ενώνει τη φωνή της και φέτος με όλους όσοι αγωνίζονται για να βάλουν οριστικό τέλος σε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ανθρώπινη φύση και στέκεται στο πλευρό όσων γυναικών βιώνουν έναν αληθινό εφιάλτη στην καθημερινότητά τους, καταδικασμένες να ζουν μέσα στον φόβο.

Η 4η αγωνιστική είναι αφιερωμένη σε εσένα. Σπάσε τη σιωπή! Τώρα!»