Μόντριτς: «’Εχουμε φιλοδοξίες να πάμε πιο ψήλα από τη Ρωσία»

0
skyline

Ο αρχηγός της Κροατίας τόνισε ότι η Κροατία έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την πρόκριση από τον όμιλό της, αλλά στη συνέχεια ελπίζει να ανταποκριθεί στο επίτευγμά που κατάφερε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν τερμάτισε δεύτερη στη Ρωσία.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Η άμυνά μας ήταν ιδιαίτερα δυνατή, αλλά νομίζω ότι αν ήμασταν λίγο πιο οξυδερκείς στην επίθεση, θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα. Το Μαρόκο είναι μια σκληρή ομάδα για να ανταγωνιστεί κανείς. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωνόμαστε όσο περνούν τα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο», είπε ο 37χρονος πλέι μέικερ, πρώην νικητής της «Χρυσής Μπάλας» και έμπνευση πίσω από την απροσδόκητη πορεία της Κροατίας στον τελικό του 2018, απέναντι στην Γαλλία.

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη, αλλά δεν το κάναμε. Σίγουρα θα είναι πιο εύκολο για μια ομάδα σαν τη δική μας να παίξει καλύτερα καθώς εξελίσσεται το τουρνουά. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα. Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να αγωνιστούμε. Με βάση την εμπειρία μας από τη Ρωσία, έχουμε φιλοδοξίες να κάνουμε το ίδιο ή ακόμα καλύτερα, αλλά ακόμα και πριν από αυτό το τουρνουά είπαμε ας θέσουμε πρώτα  βασικό στόχο για να περάσουμε τη φάση των ομίλων. Γνωρίζουμε ότι μόλις μπούμε στους γύρους νοκ άουτ, μπορούμε να είμαστε πολύ επικίνδυνοι αντίπαλοι. Έχουμε μεγαλύτερους στόχους, μην με παρεξηγήσετε”, είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα», πρόσθεσε ο ηγέτης της Κροατίας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Καναδά την Κυριακή.

πηγή: sdna.gr