Η δήλωση Τσιτσιπά για τον Ρούμπλεφ που δεν άρεσε (vid)

0
skyline

Δεν έκανε πολύ καλή εντύπωση το σχόλιο που έκανε για τον Αντρέι Ρούμπλεφ μετά τη λήξη της αναμέτρησής τους στο Τορίνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Ένιωσα πως ήμουν ο καλύτερος παίκτης εκεί έξω, πως μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα με την μπάλα, να είμαι πιο δημιουργικός», είπε ο 24χρονος τενίστας στη συνέντευξη τύπου. «Δεν χρειάζεται καν να το πω αυτό, νομίζω ήταν ξεκάθαρο. Αλλά κατάφερε να επικρατήσει με τα λίγα εργαλεία που έχει στο παιχνίδι του. Ήταν σε θέση να τα αξιοποιήσει και να πάρει τη νίκη».

Ο Ρούμπλεφ ενημερώθηκε στη συνέχεια για τις δηλώσεις του Στεφ και έδωσε τη δική του απάντηση: «Δεν ξέρω αν έχω λίγα εργαλεία ή όχι. Προφανώς θεωρείται έτσι κι αλλιώς καλύτερος παίκτης από εμένα γιατί βρίσκεται πιο ψηλά στην παγκομια κατάταξη, αλλά αν αναλύσουμε τους μεταξύ μας αγώνες, όλοι ήταν μεγάλες μάχες, εκτός μόνο από τον τελικό του Mόντε Κάρλο, όπου με κέρδισε εύκολα», είπε ο 25χρονος Ρώσος. «Δεν νιώθω πως τον νίκησα αξιοποιώντας τα λίγα εργαλεία που διαθέτω. Αν πάρουμε κάθε χτύπημα ξεχωριστά, το backhand του δεν είναι καλύτερο από το δικό μου, το forehand του δεν είναι καλύτερο από το δικό μου, η ταχύτητα στο σερβίς δεν είναι καλύτερη από τη δική μου. Μπορεί να κινείται γρηγορότερα στο court, αλλά ειλικρινά, δε νομίζω πως έχει καλύτερα χτυπήματα από τα δικά μου».

πηγή: sdna.gr