Σίμος: “Ο Αλμέιδα έχει δημιουργήσει ταυτότητα στην ομάδα της ΑΕΚ”

0

skyline

Ο Έλληνας τεχνικός, Γιώργος Σίμος, μίλησε για την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και για τον ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Σίμος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM, μίλησε για τη ροή του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, για τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Σχετικά με τον ΟΦΗ είπε: «Ήμουν 20 μήνες προπονητής στον ΟΦΗ. Οι πράξεις μας καθορίζουν. Τα πήγαμε αρκετά καλά, είχαμε έναν δύσκολο μήνα, τον τελευταίο, αλλά είχαμε θετικό πρόσημο. Θεωρώ ότι θα βρει την ισορροπία της η ομάδα. Υπάρχει μπρέικ πέντε εβδομάδων λόγω Μουντιάλ, μετά υπάρχει και η μεταγραφική περίοδος, θα βοηθήσει και ο κ. Μπούσης. Όταν το εμείς στην ομάδα είναι πάνω από όλα, υπάρχουν επιτυχίες στον ΟΦΗ. Όταν υπάρχουν όμως αρχίζουν να υπάρχουν προσωπικοί εγωισμοί, εκεί αρχίζουν τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά. Θεωρώ ότι τα παθήματα έχουν γίνει μαθήματα».

Σε ερώτηση για το ορθώς θεωρείται φαβορί για τον τίτλο ο Παναθηναϊκός, απάντησε (κάνοντας γενικότερο σχόλιο για το πρωτάθλημα): «Τις περισσότερες φορές η βαθμολογία λέει την αλήθεια στο ποδόσφαιρο, όχι όλες. Τώρα, ο βαθμολογικός πίνακας λέει πραγματικά την αλήθεια σε όλη τη Super League στον πρώτο γύρο. Ο Παναθηναϊκός έρχεται από πέρυσι από μία συγκεκριμένη φιλοσοφία, η οποία φέτος έχει γίνει πολύ πιο ισχυρή, πατώντας στην περυσινή χρονιά. Δικαιότατα ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη θέση. Πίσω του είναι ο Αλμέιδα, ο οποίος κατάφερε γρήγορα με μία αλλαγή σχηματισμού να δώσει φιλοσοφία στην ομάδα, ενώ είναι μικρό διάστημα στην ομάδα. Έχει δημιουργήσει μία ταυτότητα στην ομάδα της ΑΕΚ. Ο Αλμέιδα έχει αλλάξει κάποιες ιδέες που είχε για την ομάδα και δεν είχαν βγει. Ο χρόνος είναι σύμμαχος όταν υπάρχει μία σταθερότητα. Οι αγώνες της ΑΕΚ σε κρατάνε από το 1ο λεπτό έως το 95’. Από κάτω, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προσπαθούν, ενώ ακολουθεί ο Βόλος. Είναι φαβορί για την εξάδα ο Βόλος. Ο ΠΑΟΚ είναι σε μεταβατική περίοδο».