Οι Αυστραλοί θέλουν τον Κριστιάνο στο πρωτάθλημά τους!

0
skyline

Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο.

Ο CR7 δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αποχωρήσει αυτόν το χειμώνα και εάν λάβει μια κατάλληλη προσφορά, ο Ερικ Τεν Χαγκ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του Πορτογάλου αστέρα.

Πολλά ακούγονται για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αλλά μια νέα προοπτική άνοιξαν παράγοντες του πρωταθλήματος της Αυστραλίας.

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της λίγκας στην Αυστραλία, Ντάνι Τάουνσεντ, γνωστοποίησε σε ραδιοφωνική εκπομπή πως έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για τον διάσημο Πορτογάλο.

Στις δηλώσεις του παραδέχθηκε πως η λίγκα δεν μπορεί μεν να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ρονάλντο, αλλά έχει τη δυνατότητα να τον ικανοποιήσει με άλλους τρόπους και να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αυστραλία.

«Προφανώς και είναι δύσκολη προσπάθεια, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά έχουμε μια συναρπαστική πρόταση για τον Κριστιάνο ώστε να το σκεφτεί, συνεπώς είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία και βλέπουμε πως θα καταλήξει», δήλωσε σχετικά ο Τάουνσεντ, ο οποίος μίλησε για το θέμα αυτό με τον ατζέντη του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες. Ως προς την ομάδα, το πιθανότερο είναι η πρόταση να αφορά τη Βίκτορι της Μελβούρνης, του άλλοτε συμπαίκτη του σε Γιουνάιτεντ και εθνική Πορτογαλίας, Νάνι.

πηγή: sdna.gr