Ολοταχώς για επέκταση της συνεργασίας με Αλμέιδα!

0
skyline

Νέες φήμες και παρασκήνια αποκαλύπτει η στήλη «Φήμες» του SDNA. Προς πρόωρη επέκταση συνεργασίας με Αλμέιδα η ΑΕΚ, τι ισχύει με το μέλλον του Άμραμπατ και άλλα πολλά που ενδιαφέρουν.

Αναλυτικά:

*Τεράστια αποδοχή και αναγνώριση της δουλειάς του βιώνει ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ. Πριν από λίγο καιρό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πει δημόσια πως τρελαίνεται για την ομάδα του Αργεντινού, το είχε δείξει και σε μια κοινή συνεύρεση τους. Ετσι, μη σας φανεί διόλου περίεργο στην περίοδο της δοκιμής που θα πέσουν οι τόνοι, να τεθεί άμεσα θέμα επέκτασης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Αλμέιδα ως επιβράβευση των όσων γίνονται μέχρι τώρα… (SDNA)

*Μπορεί ορισμένοι στην ΑΕΚ να μην είναι ενθουσιασμένοι με την εικόνα του Αμραμπατ, αλλά να ξέρετε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης στάζει… μέλι για τον Μαροκινό. Με προσωπικές ενέργειες άλλωστε, ο μεγαλομέτοχος της Ενωσης είχε καταφέρει να μεταπείσει τον Μαροκινό το καλοκαίρι και να παραμείνει στα «κιτρινόμαυρα». Τώρα, ο Αμραμπατ κέρδισε πόντους και με την αυτοθυσία, να παίζει με πρόβλημα για να μη φανεί το κενό στην ΑΕΚ και έτσι ενόψει καλοκαιριού, θα λέγαμε να αφήσετε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του. (SDNA)

Διαβάστε περισσότερα εδώ