Ντέρμπι Οικονόμου-Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ: «Μας αδίκησε η διαιτησία-Λιώνω όταν ακούω ότι αδικηθήκατε»

0
skyline

Διαξιφισμός για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Τροφή για κουβέντα και… πειράγματα έδωσε το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Ο ερυθρόλευκος Δημήτρης Οικονόμου και ο κιτρινόμαυρος Άρης Πορτοσάλτε διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τον Άκη Παυλόπουλο να το απολαμβάνει ως πρωτοπόρος Παναθηναϊκός.

«Χαμογελάω γιατί είναι Δευτέρα, ξεκινάει η εβδομάδα, χαρούμενος που γύρισα στη δουλειά μου ευχαριστιέμαι που ο Οικονόμου δεν μπόρεσε να μου βάλει γκολ εχθές. Κλαίει λιγάκι είναι η αλήθεια», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Μας αδίκησε η διαιτησία πρώτα από όλα . Μας ακύρωσε ένα γκολ, χάσαμε μαγικές ευκαιρίες…», απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Όταν ακούω ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από την διαιτησία… λιώνω, λιώνω! Μπορεί να συμβεί, αλλά λιώνω. Αδικία από την διαιτησία έχουν νιώσει άπαντες. Όταν διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία μια γραφικότητα υπάρχει. Αλλά μεγαλώνει όταν διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός», ανταπάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Δημήτρης Οικονόμου συνέχισε: «Κάτσε μην πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος… Στο γήπεδο του Ολυμπιακού είδες τι γράφει απ΄ έξω; 47 πρωταθλήματα μόνοι μας!».

Τον τελευταίο λόγο είχε ο Άκης Παυλόπουλος, που του είπε: «Αρκεί να μην γράφει 48 με το που ξεκινάει η σεζόν. Να περιμένουμε να κυλήσει η σεζόν πρώτα».