Έρχεται στην ΑΕΚ και πάει Ολλανδία ο Πάολο Φερνάντες

0
skyline

Ο Πάολο Φερνάντες αποχαιρέτισε τον Βόλο, έρχεται στην ΑΕΚ και θα είναι στην αποστολή για την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Το δικό του «αντίο» είπε στον Βόλο ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος ετοιμάζεται να έρθει στην ΑΕΚ.

Μετά από 1.5 χρονο στην ομάδα της Μαγνησίας, ο 24χρονος άσος θα αποχωρήσει για να ενσωματωθεί στην Ενωση, με την οποία όμως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από 1/1/2023.

Αναλυτικά έγραψε:

«Χθες ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Βόλο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ σε όλους, ήταν χαρά μου που μοιράστηκα υπέροχες στιγμές εδώ.

Ευχαριστώ για όλα τους προπονητές και το επιτελείο που είχα φέτος ενάμιση χρόνο στον σύλλογο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συμπαίκτες μου, αυτή η περίοδος εδώ μαζί σας παιδιά ήταν καταπληκτική και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της! Θα σας παρακολουθώ. Εύχομαι τα καλύτερα».

Θα είναι στην προετοιμασία της Ολλανδίας

Ο Πάολο Φερνάντες μπορεί να έχει δικαίωμα συμμετοχής την 1/1/2023 με την ΑΕΚ, ωστόσο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός  θα βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ, η οποία θα ταξιδέψει για μίνι-προετοιμασία για την Ολλανδία, όπου θα δώσει και ένα σημαντικό φιλικό αγώνα.

Μάλιστα, ο δανεισμός του Φερνάντες στο Βόλο, αναμένεται να λυθεί και επίσημα τα επόμενα 24ωρα, με τον παίκτη πάντως να έχει αποχαιρετίσει ήδη τον Βόλο.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα γίνει στο Burgh-Haasmstede, όπου η Ένωση θα παραμείνει ως τις 5 Δεκεμβρίου. Οι «κιτρινόμαυροι» θα μείνουν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Grand Hotel Ter Duin που είχε γίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ και το 2021. Στις 4 Δεκεμβρίου η Ένωση μάλιστα θα δώσει ένα φιλικό διάρκειας τριών 45λεπτων, όπως μας συνήθισε και το καλοκαίρι ο Ματίας Αλμέιδα.

πηγή: sdna.gr