Giveaway της Betsson για το ΑΕΚ – Ιωνικός

0
skyline

Η Betsson προσφέρει 3 διπλές baseline court θέσεις και 8 διπλές προσκλήσεις στην Betsson Κερκίδα για το επόμενο ματς της Βασίλισσας στα Λιόσια (19/11) με τον Ιωνικό Νίκαιας.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ιωνικό Νίκαιας στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων το Σάββατο (19/11) για την 6η αγωνιστική της Basket League και η Betsson ξεκίνησε έναν διαγωνισμό, όπου δίνει την ευκαιρία στον κόσμο, να δει από κοντά αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά: «Θες να δεις από κοντά την αναμέτρηση της AEK Basketball Club με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα στις 19 Νοεμβρίου;

Η Betsson προσφέρει 3 διπλές baseline court θέσεις και 8 διπλές προσκλήσεις στην Betsson Κερκίδα για την αναμέτρηση της Βασίλισσας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας!

Για να λάβεις μέρος στο Giveaway της Betsson, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι:

1) Follow στο Instagram της Betsson (link εδώ –> https://bit.ly/3G7zL6t)

2) Like και ένα σχόλιο στο post της Betsson στο Instagram στο οποίο θα κάνεις tag δύο φίλους σου. (link post εδώ –> https://bit.ly/3GbASlB)

Οι νικητές του Giveaway θα ανακοινωθούν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου ύστερα από κλήρωση και θα λάβουν ενημέρωση με μήνυμα στο inbox τους στο Instagram από την Betsson.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

#AEKBC #GIVEAWAY #BETSSONGREECE».