ΠΑΕ ΑΕΚ: Ευχαριστούμε την εταιρεία Παραγωγής και Διοργάνωσης Εκδηλώσεων Event Plus! (ΦΩΤΟ)

0

skyline

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την εταιρεία που ανέλαβε την τελετή των εγκαινίων του νέου γηπέδου της Ένωσης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαβάστε επίσης:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί την εταιρεία Παραγωγής και Διοργάνωσης Εκδηλώσεων Event Plus, η οποία είχε την ευθύνη για την διοργάνωση της τελετής των εγκαινίων του γηπέδου μας στις 30-9-2022.
Οι άνθρωποι της Event Plus μοιράστηκαν απόλυτα το πάθος όλων των ανθρώπων της ΑΕΚ για την ιστορική τελετή των εγκαινίων του Σπιτιού της Ομάδας μας. Το αποτέλεσμα ήταν μια εκδήλωση που άγγιξε και συγκίνησε όλους τους Έλληνες φιλάθλους.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Αριστείδη Τσαλδάρη, τον Μηνά Χρήστου που είχε κεντρικό ρόλο στην διοργάνωση της εκδήλωσης, τον Γιώργο Αφεντούλη, τη Νατάσσα Αθανασιάδου, την Λήδα Κομνηνού για την σπουδαία δουλειά τους, τον Λεωνίδα Λουκόπουλο και όλους τους συντελεστές , συνεργάτες, στελέχη και υπαλλήλους της εταιρείας που δούλεψαν με ενθουσιασμό επί μήνες για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που παρακολούθησε όλη η Ελλάδα, με την ομάδα μας να επιστρέφει ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, όπως αξίζει στην ιστορία της.
Σας ευχαριστούμε!
ΠΑΕ ΑΕΚ
#aekfc #aekfcseason2022_23 #ourhome #ourhistory #Neafiladelfia #OpapArena #Oloi_sto_Nao