Σοκ στην Κοπεγχάγη: Υπέστη ξανά ρήξη χιαστού ο Ζέκα!

0
skyline

Απίστευτα άτυχος στάθηκε ξανά ο Κάρλος Ζέκα, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως ο 34χρονος μέσος υπέστη ξανά ρήξη χιαστού. 

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος τραυματίστηκε ξανά σοβαρά στο γόνατο στο παιχνίδι της Κοπεγχάγης με την Άρχους. Συγκεκριμένα, όπως έδειξαν και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε,  ο 34χρονος μέσος υπέστη ξανά ρήξη χιαστού, στο ίδιο γόνατο! 

Ο Ζέκα είχε υποστεί ξανά ρήξη χιαστών στις 3 Οκτωβρίου του 2021, και την ίδια μέρα, ένα χρόνο μετά έγινε γνωστό πως τραυματίστηκε ξανά πολύ σοβαρά και θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτ για όλη την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσαν οι Δανοί. 

«Φυσικά και είμαι στεναχωρημένος. Δούλεψα τόσο σκληρά για να επιστρέψω και έτσι είναι κάπως δύσκολο να ξεκινήσω από την αρχή. Τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω και πρέπει να συγκεντρωθώ ώστε να αφήσω πίσω μου την απογοήτευση. Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα εκτός γηπέδου και ξέρω πως θα τα πάει καλά και χωρίς εμένα. Θέλω να πω σε όλους ένα ‘ευχαριστώ’ για τις ευχές που έχω λάβει. Μου δίνουν δύναμη σε μία δύσκολη στιγμή» ανέφερε αναλυτικά ο Έλληνας διεθνής για τον τραυματισμό του. 

πηγή: sdna.gr