Πογιέτ: «Ο Μάνταλος είναι ο άνθρωπός μου»

0

skyline

Εξαιρετική χαρακτήρισε την εμφάνιση της Ελλάδας κόντρα στην Βόρειο Ιρλανδία ο Γκουστάβο Πογέτ, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σχέση του με τον Πέτρο Μάνταλο.

Η Ελλάδα επικράτησε 3-1 της Βορείου Ιρλανδίας στην τελευταία «στροφή» του Nations League και ολοκλήρωσε με πανηγυρικό τρόπο την παρουσία της στη διοργάνωση.

Μετά το ματς της Εθνικής, ο Γκουστάβο Πογέτ, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΝΟVA, όπου φάνηκε χαρούμενος από την αντίδραση των διεθνών στο δεύτερο ημίχρονο και «έσταξε μέλι» για τον Μάνταλο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πογέτ στη NOVA: Για το ματς: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο και έντονο. Βρήκαμε αντίσταση από τους αντιπάλους και ήταν σωματικό. Η γρήγορη ισοφάριση μας δυσκόλεψε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κορυφή. Ήμασταν εκπληκτικοί τα κάνανε όλα. Οι επιθετικοί πηγαίναν για το γκολ, οι αμυνόμενοι αμυνόντουσαν εξαιρετικά, οι φουλ μπακ πηγαίναν πάνω κάτω. Ήμασταν εξαιρετικοί».

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Δεν θα σας πω. Θα σας πω μόνο ότι αυτά που είπαμε ήταν πολύ καλά».

Για το ότι Μασούρας και Πέλκας αποκάλυψαν ότι ο Πογέτ τους ζήτησε γκολ: «Τους είπα «παιδιά βάλτε γκολ» γιατί παίζετε στην επίθεση. Είναι πιο επιθετική η θέση τους. Το κάνανε χαίρομαι γι’ αυτό και από εδώ και πέρα θα τους το ζητάω κάθε φορά».

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ του Μάνταλου και τι είναι γι’ αυτόν: «Είναι ο άνθρωπός μου».