Πινέδα στη «Milenio»: «Στην ΑΕΚ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο»

0

skyline

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Ορμπελίν Πινέδα σε εφημερίδα της χώρας του.

Ο Πινέδα βρίσκεται στη χώρα του για να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα του Μεξικό και παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της χώρας του. Ο 26χρονος μέσος μίλησε τόσο για την ΑΕΚ όσο και για το Παγκόσμιο Κύπελλο, σημειώνοντας πως κάθε παίκτης θέλει να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, όπως και ο ίδιος σε αυτή του Μεξικό.

Αρχικά, ο άσος της ΑΕΚ σημείωσε: «Ήταν πολύπλοκη η κατάσταση, είχα πάει από την Κρουζ Αζούλ όπου είχα χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν συνέβη στη Θέλτα, αλλά έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο. Τώρα πλέον είμαι στην άλλη πλευρά, στην ΑΕΚ, το εκμεταλλεύομαι και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλάω για συμπαίκτες, ομάδες ή διοικούντες, πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Τώρα πρέπει απλά να παίζω, νιώθω πολύ καλά σε φυσική κατάσταση, είμαι πολύ συγκεντρωμένος και αν δεν είμαι στη λίστα στο τέλος θα υποστηρίζω την Εθνική όσο περισσότερο μπορώ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το άγχος πάντα θα υπάρχει, κάθε παίκτης θέλει να βρίσκεται στην τελική λίστα. Όλοι προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συνεισφέρουν αυτό που μπορούν. Οραματίζομαι τον εαυτό μου στα πάντα, από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Πάντα οραματίζομαι τον εαυτό μου να είναι στο 100% και να βοηθάω σε όποια θέση χρειάζεται. Αυτό με βοηθάει να βρίσκομαι στο ανώτατο επίπεδο και περισσότερο απ’ όλα να το εκμεταλλεύομαι και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό εντός και εκτός γηπέδου».

Για να καταλήξει: «Όχι, νομίζω πως στο Μεξικό, όπως και στην Ευρώπη, το πρωτάθλημα είναι δυνατό και υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες. Στο τέλος της ημέρας αν είσαι σε εξαιρετική κατάσταση καλούν αυτούς που είναι σε καλύτερο επίπεδο ανταγωνισμού. Όλοι είμαστε διαθέσιμοι να συμμετέχουμε και να είμαστε στη λίστα. Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα μπορεί να συμβούν σε αυτούς τους μήνες και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και να περιμένεις την απόφαση του προπονητή».