Ισπανικά ΜΜΕ για Νεϊμάρ: «Όταν έπαιζε στη Μπαρτσελόνα ήταν άρρωστος»

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο Νεϊμάρ όταν έπαιζε στη Βαρκελώνη.

Η El Mundo συνεχίζει τις αποκαλύψεις της σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε στους Καταλανούς τα προηγούμενα χρόνια. 

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και ο πρώην αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ραούλ Σανγκεϊ ο οποίος φέρεται να έφερνε σε τόσο δύσκολη κατάσταση τον παίκτη που αυτός έβαζε τα κλάματα. 

Αποκαλύπτεται ένα email το οποίο είχε στείλει ο Σανγκεΐ τρεις ημέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί και στο οποίοα αναφέρεται:

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχω στραφεί στον πατέρα. Μίλησα πολλές ώρες μαζί του. Σας διαβεβαιώνω ότι ήταν με το μέρος μας, μέχρι τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες, όταν πολύ λάθος και άδικα, ένιωσε προδομένος όταν δημοσιεύτηκε το μπόνους υπογραφής του Νεϊμάρ. Θεώρησε ότι ο σύλλογος το διέρρευσε για να του ασκήσει πίεση (και μάλιστα το έχει εκλάβει ως απειλή).

Και τότε ήταν που αρχίσαμε να τον χάνουμε. Προφανώς υποστήριξα ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε διαρρεύσει από μας. Εν ολίγοις, από αυτή τη διαρροή, άρχισε να θεωρεί ότι δεν είναι σωστό να προσπαθήσει να πείσει τον γιο του να μείνει.

Σας έχω πει σε όλους ξεχωριστά ότι το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση ήταν το κεφάλι του παίκτη. Το αγόρι είναι άρρωστο, έχει πολλά προσωπικά προβλήματα, είναι πολύ μπερδεμένος και πολύ ευάλωτος. Άρα, έχει σκεφτεί λανθασμένα ότι φεύγοντας από την Μπαρτσελόνα θα φύγει και αυτός από τα προβλήματά του (όταν πραγματικά αυτό που πρέπει να κάνει είναι να τα αντιμετωπίσει και να μην φύγει).

Έχω μιλήσει απευθείας μαζί του, επανειλημμένα, τον έχω κάνει να κλάψει περισσότερες από μία φορές, και μου έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι ήταν χαμένος. Οι συμπαίκτες του τον στήριξαν μέχρι το τέλος (αλλά στο τέλος βαρέθηκαν, όπως εγώ, όπως όλοι μας)».

πηγή: sdna.gr