ΑΕΚ: Τα πρώτα μεγάλα οφέλη από την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena»

0
skyline

Η επίσκεψη του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι το πρώτο μεγάλο όφελος για την ΑΕΚ από το νέο γήπεδο.

Ηταν ένα όνειρο, που πολλές φορές κινδύνευσε να γίνει εφιάλτης. Ηταν μια πορεία γεμάτη κακοτοπιές, αλλεπάλληλα προβλήματα, πραγματικά ή κατασκευασμένα. Αυτό που έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων της ΑΕΚ, η περίφημη επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και η κατασκευή του νέου γηπέδου εκεί που την έμαθαν όλοι, δεν ήταν μια απλή διαδικασία. Μόνο που τώρα, κυριολεκτικά στο παρά πέντε και μόλις μία εβδομάδα πριν τα εγκαίνια, η ΑΕΚ μπορεί πια να μην μετρά εμπόδια, αλλά να αρχίζει να μετρά οφέλη.
Η επίσκεψη του Χουάν Λαπόρτα στην Αθήνα και η παρουσία του στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πλευρό του Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση εντός και εκτός συνόρων. Σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που συχνά περιθωριοποιείται από πρόσωπα και καταστάσεις, η ΑΕΚ έρχεται να ανοίξει ορίζοντες και να δημιουργήσει δεσμούς εκτίμησης και πιθανής συνεργασίας, με ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά κλαμπ στον πλανήτη. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ