Σαν σήμερα: Η πρώτη νίκη στον μεγάλο “Γολγοθά” της Γ’ Εθνικής (ΦΩΤΟ & VIDEO)

0
skyline

Η ΑΕΚ στις 22-09-2013 αντιμετώπισε τον Μανδραϊκό στο γήπεδο της Φυλής για την πρώτη αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας.

Η ΑΕΚ την χρονιά 2012-2013 τερμάτισε στις θέσεις υποβιβασμού και μετά από απόφαση, λόγω χρεών, βρέθηκε να αγωνίζεται στην χαμηλότερη επαγγελματική κατηγορία, αυτή της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, σαν σήμερα η Ένωση αντιμετώπισε στην πρεμιέρα της σεζόν 2013-2014 τον Μανδραϊκό εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο στάδιο της Φυλής. Αυτή ήταν απόφαση των γηπεδούχων για να εξασφαλίσουν περισσότερα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων, κάτι που άλλωστε έκαναν πολλοί σύλλογοι που αγωνίζονταν κόντρα στην ΑΕΚ εκείνη τη χρονιά.

Στον αγώνα αυτόν, η παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ στις κερκίδες ήταν “ζέστη” και οδήγησε την Ένωση στην εύκολη νίκη με 0-2 και σκόρερς τους Σταθάκη και Πλατέλλα, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον μεγάλο “Γολγοθά” που είχε να διανύσει για δύο τουλάχιστον χρόνια. Προπονητής της ΑΕΚ εκείνη τη χρονιά ήταν ο σπουδαίος Έλληνας αμυντικός, Τραϊανός Δέλλας και η σύνθεση που είχε επιλέξει για την πρεμιέρα ήταν η εξής: Βούρας, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Κορδέρο (89′ Παληαρούτας), Ανάκογλου, Πόποβιτς (93′ Πεταυράκης), Πλατέλλας, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (70′ Γροντής).

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε το πρώτο εισιτήριο στην πρώτη παρουσία της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική.

Πηγή φωτογραφίας: Χρονοντούλαπο της ΑΕΚ