Συμφωνία με την ΕΡΤ για την μετάδοση των εγκαινίων της Αγιά Σοφιά-ΟΠΑΠ Αρένα!

0
skyline

Διαγωνισμός: Κερδίστε τις επίσημες εμφανίσεις των Βίντα και Σιντιμπέ!

Η ΑΕΚ συμφώνησε με τη Δημόσια Τηλεόραση και κάθε φίλος της ομάδας σε Ελλάδα και εξωτερικό θα μπορέσει να δει την λαμπρή τελετή την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η Αγια Σοφιά/ΟΠΑΠ Αρένα.

Η Αγιά Σοφιά/ΟΠΑΠ Αρένα την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί τον κόσμο της ΑΕΚ μετά από 19 ολόκληρα χρόνια προσμονής. Η Ένωση έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή γιορτή για αυτή την ιστορική ημέρα, τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για την Νέα Φιλαδέλφεια, με ιδιαίτερες αναφορές στις ρίζες του συλλόγου και του προσφυγικού ελληνισμού.

Δεδομένο ότι εκείνο το βράδυ η Αγιά Σοφιά θα είναι ασφυκτικά γεμάτη και ούτε μια θέση στο Ναό της ΑΕΚ δεν θα είναι άδεια. Ο σύλλογος φρόντισε για τους απανταχού ΑΕΚτζήδες σε κάθε γωνιά του κόσμου να μπορούν να παρακολουθήσουν τις ιστορικές αυτές στιγμές αφού δεν θα μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο. Έτσι, λοιπόν η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με την ΕΡΤ ώστε η μεγάλη κιτρινόμαυρη γιορτή για τα εγκαίνια της Αγιά Σοφιάς/ΟΠΑΠ Αρένα να μεταδοθούν σε ζωντανή μετάδοση.

Σχετικά με τον τρόπο εισόδου στην τελετή η ΑΕΚ θα δώσει άμεσα λεπτομέρειες. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 20:00 και πιθανότατα η είσοδος θα γίνει με ένα συμβολικό εισιτήριο για την ιστορική αυτή μέρα. Όλα όμως θα οριστικοποιηθούν μέσα σε λίγες μέρες με ανακοίνωση της ΠΑΕ.