Στοίχημα Σαββάτου: Ιδιαίτερη αγωνιστική στη La Liga

0
skyline

Ιδιαίτερη χαρακτηρίζω αυτήν την αγωνιστική γιατί έχουμε ωραίες αναμετρήσεις που ιντριγκάρουν στα προγνωστικά στοιχήματος. Θα μου πείτε υπάρχει κάποια αγωνιστική που δεν σου αρέσει στην Ισπανία;

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ κόντρα στην κυπελλούχο Μπέτις. Το λες και αναμέτρηση Super Cup. Η Ρεάλ συνεχίζει από πέρσι. Ίσως και λίγο καλύτερη. Μελανό σημείο ότι έχει δεχτεί γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις έως τώρα. Η Μπέτις σε μια από την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας της. Τρεις σερί νίκες με συντελεστή 6 – 1, κάνει όνειρα για πετύχει ψηλούς στόχους, όπως τους περσινούς.

Μπορεί να μην θέλω να παίξω το φαβορί γιατί  πάνω από όλα στο στοίχημα μετράει η αξία μιας απόδοσης, αλλά δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου στο πολύ πιθανό over. Ασιατικό over 3 λοιπόν και ότι άλλο προκύψει στο live.

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι ονομάτων της αγωνιστικής, με εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες. Η Σεβίλλη μετρά τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Και από την άλλη έχουμε μια Μπαρτσελόνα που αποπνέει δύναμη και ζωντάνια. Πρόσφατο θύμα της η Βαγιαδολίδ που νίκησε στο ρελαντί με 4-0. Μετά από δύο χρόνια αστάθειας δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματα της και να θυμίζει σε κάτι από το μεγαλείο της.

Περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr