Βόλος – Κορωνοϊός: Πάλεψε και βγήκε νικήτρια στα 101 χρόνια της ζωής της – Τι έσωσε την ηλικιωμένη

0
skyline

Ο κορωνοϊός παραμένει και συνεχίζει να προβληματίζει. Η γιαγιά στο Βόλο τα κατάφερε και πήρε εξιτήριο, με τους γιατρούς να στέλνουν μηνύματα, με αφορμή τη δική της περίπτωση.

Ατρόμητη αποδείχτηκε μία υπερήλικας στον Βόλο. Η γυναίκα είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο. Παρά το γεγονός ότι έχει μπει στο 101ο έτος της ηλικίας της, κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον ιό.

Αυτό που έσωσε τη ζωή της ηλικιωμένης ήταν το γεγονός πως είχε εμβολιαστεί και λίγες μέρες μετά την εισαγωγή της πήρε εξιτήριο. «Ολοι οι εμβολιασμένοι ακόμη και αν χρειαστούν νοσηλεία θα έχουν μια ήπια νόσο», λένε οι γιατροί και στην περίπτωση της ηλικιωμένης, η επιστημονική τους εκτίμηση επιβεβαιώθηκε. Σ

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, προχθές, Δευτέρα, οι γιατροί έκριναν ότι η γιαγιά μπορεί να πάρει εξιτήριο, όπως και έγινε. Η υπερήλικας «απελευθερωμένη» από τον κορωνοϊό μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης με το οποίο έχει συμβληθεί το υπουργείο Υγείας για να παρέχει συνδρομή σε ασθενείς που έχουν νοσήσει από covid.

Στο Αχιλλοπούλειο νοσηλεύονται συνολικά επτά ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των oποίων ένα άτομο διασωληνωμένο στη ΜΕΘ και τα υπόλοιπα σε απλές κλίνες. Κατά μέσο όρο οι ηλικίες των ασθενών είναι από 80 έως 90 χρόνων.

πηγή: newsit.gr