«Η Νιμ περιμένει καλύτερη προσφορά από την ΑΕΚ»

0
skyline

Διαγωνισμός: Κερδίστε τις επίσημες εμφανίσεις των Βίντα και Σιντιμπέ!

Την ώρα που στην ΑΕΚ αφήνουν να εννοηθεί πως επί της παρούσης δεν υπάρχει θέμα Ελιάσον, στη Γαλλία όχι μόνο γίνεται λόγος για «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον, αλλά και για πρόταση της Ένωσης που, ωστόσο, δεν «συγκινεί» μέχρι στιγμής τη Νιμ.

Όπως τονίζουν οι Γάλλοι, «ο Σουηδός εξτρέμ θέλει να αποχωρήσει από τη Νιμ που παίζει στη Ligue 2, όμως ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου περιμένει μια καλύτερη προσφορά από την ΑΕΚ».

Θυμίζουμε πως το μεσημέρι υπήρχε αναφορά στο θέμα και από τους Σουηδούς.

Όπως ανέφεραν στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή, η η Ένωση και όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον 27χρονο winger, ωστόσο η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη όχι λόγω του παίκτη, αλλά της ομάδας. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο έως το επόμενο καλοκαίρι με τη γαλλική ομάδα που δεν δείχνει πρόθεση επί της παρούσης να τον παραχωρήσει. Ή πιο σωστά να τον δώσει με μικρό αντίτιμο, πράγμα που καθιστά την αποστολή της Ένωσης, αλλά και των υπόλοιπων μνηστήρων του παίκτη εξαιρετικά δύσκολη.

Την περασμένη σεζόν ο Ελιάσον έπαιξε με τη Νιμ στη Ligue 2 έχοντας μια πολύ καλή χρονιά με 36 συμμετοχές, επτά γκολ και επτά ασίστ.

Η Νιμ τον είχε αποκτήσει το 2020 από την Μπρίστολ Σίτι δαπανώντας το ποσό των 3 εκατ. ευρώ και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο στον γαλλικό σύλλογο επιθυμούν να βάλουν ένα ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία τους.

πηγή: sdna.gr