Σε πρώτο πλάνο οι δύο επόμενες κινήσεις – Άμεσα οι εξελίξεις!

0
skyline

Διαγωνισμός: Κερδίστε τις επίσημες εμφανίσεις των Βίντα και Σιντιμπέ!

Δύο μεταγραφές στοχεύει να ολοκληρώσει η ΑΕΚ και μάλιστα θα ήθελε ιδανικά να το έχει καταφέρει μέχρι και το τέλος της επόμενης βδομάδας.

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι η επόμενη για την ΑΕΚ, με τις περιπτώσεις του στόπερ και του επιθετικού να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Όπως είναι γνωστό, ο Δικέφαλος για τα μετόπισθεν έχει στο στόχαστρο την περίπτωση του 19χρονου αμυντικού της Παρί, Ουσμάν Καμαρά, ενός ποδοσφαιριστή ωστόσο που μπορεί να αποτελέσει επένδυση και για το μέλλον. Την ίδια ώρα πάντα παραμένει ανοικτή και η υπόθεση Πλάνιτς, με τον ποδοσφαιριστή να μην ανανεώνει (όπως δείχνουν οι εξελίξεις) με την ομάδα του Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης: «Η ΑΕΚ ζήτησε δανεικό τον νεαρό στόπερ Καμαρά, η Paris FC απάντησε αρνητικά»

Από κει και πέρα, η ΑΕΚ έχει κι άλλα ανοικτά μέτωπα, με τον μεγάλο στόχο να έχει βρεθεί και να διαρρέεται πως πρόκειται για μεταγραφή επιπέδου Βίντα! Ήταν άλλωστε σαφές εξαρχής πως το βάρος σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, θα έπεφτε στις περιπτώσεις των στόπερ, γι’ αυτό και η διοίκηση είναι διατεθειμένη να ανέβει και οικονομικά για να φέρει έναν παίκτη που θα αλλάξει μαζί με τον Βίντα, όλη την εικόνα της αμυντικής γραμμής.

Σχετικά με τον φορ, η Ένωση θέλει να πλαισιώσει την επιθετική της γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή υψηλής ποιότητας που θα «κουμπώνει» ως παρτενέρ του Σέρχιο Αραούχο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει ήδη προσεγγίσει κάποιες περιπτώσεις, με τις εξελίξεις να αναμένονται και σε αυτό το μέτωπο, άμεσα. Πρόκειται για περιπτώσεις που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Αλμέιδα, και για παίκτες με υψηλές παραστάσεις (βλ. Πογιάνπαλο παίκτης που όντως απασχόλησε).