Υπεύθυνος αγωνιστικών χώρων Super League: «Η Αγιά Σοφιά – OPAP Arena έρχεται να αναβαθμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο»(pics)

0
skyline

Ο Αντώνης Γκριμότσης υπεύθυνος των αγωνιστικών χώρων της Super League, βρέθηκε στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και μίλησε για το νέο έργο που κοσμεί όπως είπε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι μέρες περνάνε και η ώρα που το νεόχτιστο γήπεδο της ΑΕΚ θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό πλησιάζει. Έτσι, καθημερινά οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς με στόχο όλα να είναι έτοιμα εκείνη τη μέρα. 

Σήμερα, στο γήπεδο βρέθηκε ο υπεύθυνος των αγωνιστικών χώρων της Super League, Αντώνης Γκριμότσης για να επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ενόψει της έναρξης της σεζόν. Μάλιστα, μίλησε για την τελειοποίηση του έργου και την σπουδαιότητά του στα social media.

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Σε συνέχεια των αξιολογήσεων των αγωνιστικών χώρων της ελληνικής Super League ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων, σταθμός σήμερα το νέο εμβληματικό στάδιο της ΑΕΚ «ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ- Αγιά Σοφιά», που έρχεται να αναβαθμίσει, όπως κάθε νέα εγκατάσταση, το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά»