Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ο Ντέιβιντ Μέντες

0
skyline

Ο πρώην διεθνής Ολλανδός που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, Ντέιβιντ Μέντες, έχει συλληφθεί στην Ολλανδία για εγκληματική δραστηριότητα που σχετίζεται με ναρκωτικά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Είδηση σοκ αναφορικά με τον Ντέιβιντ Μέντες. Ο Ολλανδός που υπήρξε διεθνής με τους «οράνιε» και αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον Παναθηναϊκό πριν γίνει μέλος του τεχνικού τιμ των Πράσινων για μικρό διάστημα, συνελήφθη στην πατρίδα του για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 40χρονος όπως αποκάλυψε η «De Telegraaf», κρατείται απ’ τις αρχές στο πλαίσιο έρευνας σχετιζόμενης με ναρκωτικά.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν στην Ολλανδία πως διεξάγεται έρευνα για εγκληματική δραστηριότητα, χωρίς να έχει δημοσιοποιηθεί επισήμως το όνομα του Μέντες. Ο ύποπτος θα ανακριθεί τη Δευτέρα και εκεί θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη.

Ο Μέντες συνελήφθη μάλιστα σε πάρτι που γινόταν για τα 40α του γενέθλια. Παράλληλα, υποστηρίζεται πως κατηγορείται και για την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού στο σκάνδαλο της Edobet, με τους ερευνητές της αστυνομίας να στρέφονται προς αυτόν όταν έκανε μεγάλες αναλήψεις μετρητών τον τελευταίο καιρό, στοιχείο που τους κίνησε τις υποψίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πηγή: sdna.gr