Παπασταθόπουλος: «Ο κόσμος να περιμένει έναν πεινασμένο Ολυμπιακό»

0
skyline

Για ένα ντροπιαστικό 2ο ματς με την Μακάμπι που δεν θέλουν να το ξαναζήσουν ποτέ οι παίκετς του Ολυμπιακού, μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και τόνισε πως πρέπει όλοι να βοηθήσουν τον νέο προπονητή για να περάσει στην επόμενη φάση.

Για τον νέο προπονητή που έχει λίγο χρόνο από την στιγμή που την Πέμπτη υπάρχει το ματς με τη Σλόβαν: «Σίγουρα ο χρόνος δεν είναι πολύς για όποιον άνθρωπο έχει έρθει. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ο προπονητής το τι θέλει. Πιστεύω πως αύριο θα είμαστε καλύτεροι και θα δείξουμε κάποια από αυτά τα πράγματα».

Για την διαφορά φιλοσοφίας που θα έχει ο νέος προπονητής: «Σίγουρα υπάρχουν κάποια που είναι διαφορετικά και αυτό είναι πολύ λογικό χωρίς να θέλω να πω για καλύτερο ή χειρότερο. Είναι κάποια νέα στοιχεία για το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να βοηθήσουμε τον προπονητή να περάσουμε στην επόμενη φάση πιο γρήγορα».

Για το τι διαφορετικό να περιμένει ο κόσμος σε σχέση με τα παιχνίδια με Μακάμπι: «Να περιμένει έναν Ολυμπιακό που να μπει στο γήπεδο πεινασμένος για τη νίκη. Προσωπικά εμείς οι παίκτες ξέχωρα από αυτά που δείχνουμε με τον προπονητή και δουλεύουμε θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο πως αυτό που συνέβη ήταν ντροπιαστικό και δεν θα συμβεί ξανά ποτέ. Εάν και στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ αλλά δεν θέλουμε να το ζήσουμε ξανά».

Για το που θεωρεί πως θα κριθεί η πρόκριση: «Πιστεύω πως καθοριστικό θα είναι το πως θα μπούμε εμείς στο γήπεδο. Την υπομονή που θα έχουμε στο αμυντικό και στο επιθετικό. Να έχουμε σωστές αντιδράσεις στον αγώνα. Εάν το κάνουμε αυτό με βάση αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας θα έχουμε πολύ καλή νύχτα και πολύ καλό αποτέλεσμα».