«Τελειώνει» ο Τάνκοβιτς – Επαφές με Χάμαρμπι!

0
skyline

Η Χάμαρμπι φέρεται σύμφωνα με αναφορές σε φόρουμ οπαδών της να έκανε το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς από την ΑΕΚ.

Είναι δεδομένο πως ο Σουηδός άσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. Ο ποδοσφαιριστής το έχει αντιληφθεί και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, δεν έχει κρύψει ότι τον ενδιαφέρει η πιθανότητα να επιστρέψει στη Σουηδία και να φορέσει ξανά τη φανέλα της Χάμαρμπι. Να ντυθεί δηλαδή στα χρώματα της ομάδας από την οποία τον απέκτησε η «Ένωση» τον Οκτώβριο του 2020.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι, Γέσπερ Γιάνσον συναντήθηκε την περασμένη Τετάρτη με έναν από τους εκπροσώπους του Τάνκοβιτς και να συζήτησαν την προοπτική επιστροφής του στην ομάδα. Τι ισχύει; Θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Πάντως, είναι δεδομένο πως ο Τάνκοβιτς αρέσει πολύ στην πρώην ομάδα του. Άλλωστε, πρόσφατα ο Γιόνσον είχε τοποθετηθεί δημοσίως για την προοπτική επιστροφής του παίκτη στη Χάμαρμπι και είχε αφήσει τα πάντα ανοικτά.

πηγή: sdna.gr