Σάκκαρη: Νίκησε την Σαβίλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Βερολίνου

0
skyline

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Ντάρια Σαβίλ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην προημιτελική φάση του τουρνουά στο Βερολίνο!

Επιβλητική η Σάκκαρη στο πρώτο σετ της αναμέτρησης, την οποία ξεκίνησε με love service game για το 1-0 και αφού ισοφαρίστηκε σε 1-1, στη συνέχεια κυριάρχησε και δεν έχασε ούτε γκέιμ και κάνοντας δύο break, πήρε άνετα το πρώτο σετ με 6-1!

Η Σαβίλ προσπάθησε να πιέσει και να ανεβάσει απόδοσή, στην προσπάθειά της να φτάσει στην ισοφάριση και να παραμείνει στη διεκδίκηση της νίκης, όμως η Σάκκαρη ήταν εκείνη που έκανε ξανά το break, για το 3-2. Η Αυστραλή απάντησε άμεσα με το πρώτο της break στο ματς, ισοφαρίζοντας σε 3-3, πριν εκμεταλλευτεί το σερβίς της για το 4-3. Η Σάκκαρη δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε εκ νέου, πριν σπαταλήσει τέσσερα break point για το 5-4. Τελικά, κατάφερε να κάνει το break για το 6-5 και εκμεταλλεύτηκε το σερβίς της για το 7-5, το οποίος της χάρισε και τη νίκη με 2-0 σετ!

Στον επόμενο γύρο, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ρωσίδα, Ντάρια Κασάτκινα, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νούμερο 12 της παγκόσμιας κατάταξης. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 17/6.

Τα σετ: 1-6, 5-7

Πηγή: sport-fm.gr