Γκάνεα: “Έφτασε η στιγμή να ανέβω επίπεδο!”
Ο Κριστιάν Γκάνεα τόνισε τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε την πρόταση του “Τριφυλλιού” στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.
Πιο αναλυτικά ο αριστερός μπακ δήλωσε: «Ήξερα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και μίλησα με τον μάνατζέρ μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία που μου δίνεται, στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου. Έχω την εμπειρία, έπαιξα πολλά παιχνίδια στον Άρη, είναι καλή στιγμή να ανέβω επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος.
Έπαιξα αρκετές φορές αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Αθήνα και μου άρεσαν οι οπαδοί που είναι τρελοί, μου άρεσε το γήπεδο, η ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός για μένα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Μίλησα με τον μάνατζέρ μου και του είπα ότι θα πάω στον Παναθηναϊκό, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος».
Επιπλέον, ο Ρουμάνος όταν ρωτήθηκε αν μίλησε με κάποιον παίκτη του “Τριφυλλιού”, απάντησε:«Ναι, μίλησα με τον Βέλεθ που έπαιξε στον Άρη και είναι καλός φίλος του Κουέστα. Μιλήσαμε για όλα. Τον ρώτησα για την ομάδα και μου είπε να έρθω στον Παναθηναϊκό γιατί όλα είναι τέλεια εδώ. Τα γήπεδα, ο προπονητής».






