Βόλεϊ γυναικών: Προς αλλαγή έδρας η ΑΕΚ – «Χτίζει» ομάδα για τίτλους!

0
skyline

Σε αναζήτηση έδρας ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται η ΑΕΚ, που παράλληλα «χτίζει» την ομάδα της νέας χρονιάς με τον Κώστα Αρσενιάδη ξανά στο τιμόνι αλλά πολλές αλλαγές σε πρόσωπα.

Φαίνεται πως ο πήχης έχει ανέβει, με την ΑΕΚ να σχεδιάζει την ομάδα για την νέα χρονιά με στόχο να είναι πρωταγωνίστρια στο γυναικείο βόλεϊ, έναν χώρο που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μεγάλη πρόοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλαγή έδρας βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, με την ομάδα να «τσεκάρει» επιλογές για να μην χρειαστεί να αγωνιστεί ξανά στο «Απ. Κοντός» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενεί αθλητική ιστοσελίδα, μια εξ’ αυτών είναι στο Νέο Ηράκλειο.

Όσον αφορά το ρόστερ, η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τις Αρτακιανού και Ζιζέλ Σίλβα, ενω έχει συμφωνήσει με την Κωνσταντινίδου.

Δημοσιεύματα συνδέουν επίσης την ΑΕΚ με την Ουκρανή ακραία Ολεξάντρα Μπιτσένκο, ενώ «παίζει» και η επιστροφή της Βασιλικής Διάλλα.

Θυμίζουμε πως είχε γίνει προσπάθεια για την Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η οποία ωστόσο επέλεξε να συνεχίσει στην Κύπρο την καριέρα της. Μετά και από αυτή την εξέλιξη, οι ιθύνοντες της ομάδας εντείνουν τις προσπάθειες για να διατηρήσουν στο ρόστερ την Σοφία Κοσμά.