Παρελθόν η Μπελιά από την ΑΕΚ μετά από 14 χρόνια – Το αποχαιρετιστήριο της μήνυμα (vid)

0
skyline

Το μήνυμα της Μαριάννας Μπελιά στα Social Media μετά την αποχώρηση της από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η πρώην λίμπερο του Δικεφάλου έγραψε:

Ήρθε η ώρα για αποχαιρετισμούς. Έχοντας κάνει έναν τεράστιο κύκλο 14 χρόνων σε αυτή την ομάδα, έρχομαι κάπου εδώ να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν τα τελευταία 7 χρόνια στο γυναικείο τμήμα αυτής της ομάδα ξεκινώντας φυσικά από τον κ. Αλεξιου, κ. Αρχόντη και κ. Παναγιωτίδη που διοικούν αυτή την ομάδα και όλους τους προπονητές που αναλάμβαναν την κάθε χρόνια ξεχωριστά!

Είναι τιμή μου που είχα την δυνατότητα να συνεργαστώ με πολλές από τις συμπαίκτριες μου όλα αυτά τα χρόνια είτε αθλήτριες από το εξωτερικό, είτε από την εθνική αλλά και αθλήτριες μικρότερες σε ηλικία που μπορούσα και εγ’ω με την σειρά μου να δείξω τις εμπειρικές μου ικανότητες έως τώρα!

Δεν μπορώ να περιγράψω όλα όσα νιώθω για την ΑΕΚ… δεν ξέρω για τι να πρωτοπώ για τις χαρές, τις λύπες, για τις δυσκολίες με την πανδημία, τους τραυματισμούς, τις αποτυχίες, τις επιτυχίες αλλά πάντα ένιωθα την ίδια αγάπη και αγκαλιά που έχει ανάγκη ο κάθε αθλητής!

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που στην καρδιά μου έχει ένα μεγάλο μέρος μέσα της και εκεί θα βρίσκεται για πάντα!

Είναι τιμη μου που φόρεσα μια τόσο βαριά φανέλα. Δεν μπορεί ο καθένας να την φορέσει!! Τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους οπαδούς της ΑΕΚ που κάθε χρόνο για μένα ήταν η δύναμη μου όλο και περισσότερο. Πραγματικά δυσκολεύομαι να φανταστώ την πορεία μου χωρίς αυτούς ήταν όλα τα χρόνια στο πλευρό μου! ΑΕΚΑΡΑ…Εις το επανιδείν!