Οπαδοί στο αεροδρόμιο και στα Σπάτα έκραξαν τους παίκτες!

0
skyline

Την έντονη οργή τους για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά την ήττα από τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης εξέφρασαν οι οπαδοί της Ένωσης που βρέθηκαν στα Σπάτα για να αποδοκιμάσουν την αποστολή.

Στα Σπάτα υπήρχε, πάντως διμοιρία των ΜΑΤ, προτού φτάσει η αποστολή της ΑΕΚ, με τους παίκτες της Ένωσης να αποχωρούν από άλλη έξοδο προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή με τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων».

Οι φίλοι της ΑΕΚ ζήτησαν να τα πουν με τους αρχηγούς της Ένωσης, όμως κανένας από αυτούς δεν έκανε την εμφάνισή του στο σημείο που ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων».

Πριν τα Σπάτα, μάλιστα περίπου 70 οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν και στο αεροδρόμιο, προκειμένου να εκφράσουν εκεί την οργή τους, χωρίς να έρθουν και πάλι σε επαφή με τους παίκτες της Ένωσης, αφού το πούλμαν της ομάδας τους παρέλαβε από την πίστα του αεροδρομίου.

Στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχει έντονος εκνευρισμός και δεν αποκλείεται να δοθεί συνέχεια στις αντιδράσεις τους, μετά την απογοητευτική χρονιά της Ένωσης…

Πηγή: sdna.gr