Η Σοφιάννα Αβραμάκη στο “Καλό Μεσημεράκι”: “Δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη διάσταση είχε πάρει”

0
skyline

Η Σοφιάννα Αβραμάκη εισέβαλε στο “Καλό Μεσημεράκι” έδωσε τις δικές της απαντήσεις.

Στο “Καλό Μεσημεράκι” της Τετάρτης εισέβαλε η Σοφιάννα Αβραμάκη κάνοντας την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το “Survivor”. Η πολυσυζητημένη παίκτρια μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά και ξεκαθάρισε τα πάντα για όλα όσα ακούστηκαν σχετικά με τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη.

“Στο “Survivor” ανακάλυψα ότι είμαι ψύχραιμη. Δεν ξέρω πως μου ήρθε να πάω” είπε αρχικά η Σοφιάννα Αβραμάκη, ενώ πρόσθεσε: “Οι πρώτες μέρες ήταν μαρτύριο […] Επειδή γενικότερα θεωρώ ότι προσαρμόζομαι πολύ εύκολα κι είμαι ιδιαίτερα κοινωνική πίστευα ότι στο κομμάτι της συμβίωσης θα τα πάω πολύ καλά αλλά εκεί αντιμετώπισα τις μεγαλύτερες δυσκολίες, γιατί μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που δεν θέλει να συμβιώνεις για τους λόγους σου και να θες τη μοναξιά σου, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να απομονωθείς. Κάποιοι νομίζω μπήκαν με σκοπό να με δείξουν”Remaining Time-0:00FullscreenMute

Για τη σχέση της με τη Μαρία Αντωνά και τη συνάντησή τους σημείωσε: “Είναι φίλη μου και συναντηθήκαμε κιόλας εννοείται. Με την Μαρία επικοινώνησα πολύ νωρίς, με το που βγήκα γιατί ήξερα τι έχει ακουστεί για εμένα και τον Άρη. Είδα και κάποιες συνεντεύξεις παικτών μου ότι εγώ κι ο Άρης φεύγαμε στη ζούγκλα. Βάλε καφέ να στα πω. Θα την έπαιρνα ούτως ή άλλως απλά εγώ δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη διάσταση είχε πάρει. Πρέπει να ήταν το top της επικαιρότητας”.

Όσον αφορά τις έντονες συγκρούσεις που συμβαίνουν η πρώην παίκτρια σχολίασε: “Υπάρχει ένταση γιατί υπάρχει ο Τάκης. Εκεί που ξεκινάει ο Τάκης σταματάει η ηρεμία. Ο Τάκης τρέφεται από αυτό. Ζει μέσα από αυτό. Έχει αυταπάτες. Αυτός είναι και ο λόγος που θυματοποιείται. Αν φύγει ο Τάκης θα ηρεμήσουν σίγουρα τα πράγματα”.

Πηγή: yupiii.com