ΑΕΚ για τον Κριχόβιακ: «Ό,τι μπορούμε για να μείνει μαζί μας»

0
skyline

Διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στην ομάδα φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη σε πρόσφατη επικοινωνία της με τον μάνατζερ του Πολωνού.

Ο Κριχόβιακ έχει αποδείξει την αξία του και έχει βοηθήσει πολύ στα τελευταία παιχνίδια της Ένωσης.

Σύμφωνα με την Livesport μάλιστα, οι άνθρωποι της «Ένωσης» επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του έμπειρου χαφ και ξεκαθάρισαν ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στο ρόστερ του συλλόγου. Επίσης, τονίζεται ότι άμεσα θα υπάρξει και ραντεβού με τον ίδιο τον Κριχόβιακ και είναι δεδομένη η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει προσωπική επαφή μαζί του για την προοπτική της παραμονής του.

Στην Πολωνία αναφέρθηκε επίσης ότι η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει υπέρβαση για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος και να προσφέρει στον 32χρονο μέχρι και 3 εκατομμύρια ετησίως.

Βέβαια, το πρώτο και… μεγάλο «αγκάθι» στην υπόθεση αφορά το status του Κριχόβιακ με την Κράσνονταρ, αφού στη μέση υπάρχει συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, πρέπει να γίνει ξεκάθαρο αν ο Πολωνός θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ, με την Livesport να τονίζει ότι οι σκέψεις παραμονής βασίζονται στον τρόπο που τον έχει «αγκαλιάσει» η ΑΕΚ, στο πρότζεκτ του νέου γηπέδου, στον ηγετικό ρόλο που δεδομένα θα έχει καθώς και στην ποιότητα ζωής στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σίγουρο ότι η ΑΕΚ θα ασχοληθεί με τον Κριχόβιακ αμέσως μετά το τέλος των πλέι-οφ και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.