ΑΕΚ είσαι, όλα τα μπορείς!

0
skyline

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, όταν όμως φοράς την Κιτρινόμαυρη φανέλα πρέπει να ξέρεις να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να αντιδράς.

Το 2-0 που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στη σειρά των τελικών αναμφίβολα είναι σημαντικό και του δίνει πλέον τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου, όταν όμως μιλάμε για την ΑΕΚ σε ένα άθλημα όπως το χάντμπολ, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Τόσο ο Αλβανός, όσο και οι παίκτες του έχουν καταφέρει πολλές φορές να ανατρέψουν τις εις βάρος τους καταστάσεις και αυτό καλούνται να κάνουν και τώρα. Άλλωστε, για ακόμα μια φορά δεν θα είναι μόνοι τους.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου στον πρώτο τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες γέμισαν το κλειστό της Χαλκίδας, κάτι που αναμένεται ότι θα συμβεί και την Δευτέρα στον τρίτο τελικό (που σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος).

Η ψυχολογία από εδώ και πέρα θα παίξει τεράστιο ρόλο και οι Μάγκες έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους να δίνει παλμό μπορούν σίγουρα να καταφέρουν τα πάντα.

Το πρώτο βήμα λοιπόν πρέπει να γίνει την Δευτέρα. Γιατί όλοι μαζί έχουμε μάθει ότι μπορούμε! Γιατί πάντα ενωμένοι πήραμε τις μεγαλύτερες νίκες! Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έρθει η πρώτη νίκη τότε η… ρόδα θα γυρίσει.

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Γιατί ΑΕΚ είσαι και ΟΛΑ τα μπορείς! Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ανατροπή!

Μαρία Τσίχλα