Νέα σενάρια από Ιταλία για τον πάγκο της ΑΕΚ!
«Αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ ο Γκαρσιά, στο προσκήνιο Πίρλο και Φαριόλι», αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος. Η ΑΕΚ διαψεύδει το ενδιαφέρον για τους δύο τελευταίους.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Οράσιο Ακομάντο, ο Ρούντι Γκαρσία είπε «όχι» σε πρόταση της ΑΕΚ -που έχει διαψεύσει, πάντως, κατηγορηματικά ότι την έχει απασχολήσει η περίπτωση του Γάλλου τεχνικού για τον πάγκο της- και ρίχνει τώρα στο τραπέζι τους Αντρέα Πίρλο και Φρανσέσκο Φαριόλι!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πύρλο είναι άνεργος εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, από τον Μάιο του 2021, όταν αποχώρησε από την Γιουβέντους, ενώ ο Φαριόλα βρίσκεται στο δυναμικό της τουρκικής Αλάνιασπορ.
Από την ΑΕΚ, πάντως, που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν, αρνούνται κατηγορηματικά ότι υπάρχει θέμα Πίρλο ή Φαριόλι.
#AekAtene, si lavora per il post Ofrydopoulos. Proposto #RudiGarcia, che ha rifiutato. Tra i nomi graditi anche quelli di #Pirlo e #Farioli, oggi all'#Alanyaspor.#calciomercato #allenatori #grecia #dazn
— Orazio Accomando (@OAccomando91) April 11, 2022






