Πόλο γυναικών: «Πάλεψε» αλλά δεν τα κατάφερε στον Πειραιά

0
skyline

Την ήττα με 13-8 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, για την 20η αγωνιστική της Α1 εθνικής κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Η ΑΕΚ πάλεψε στο πρώτο και στο τελευταίο οκτάλεπτο, όμως κάποια λάθη στην άμυνα της στέρησαν βαθμό ή ακόμα και βαθμούς από το παιχνίδι. Κορυφαία σκόρερ για την ΑΕΚ η Πασκάλε που πέτυχε 3 τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες της ΑΕΚ έδωσαν από ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στις αθλήτριες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου που κατέκτησε η ομάδα του Πειραιά πριν λίγες μέρες. Θυμίζουμε πως το ίδιο έκανε και πριν λίγες μέρες με τις αθλήτριες του Εθνικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η «Ένωση» ξεκίνησε δυνατά και στο πρώτο οκτάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-3. Η γηπεδούχος ομάδα έβγαλε αντίδραση στα επόμενα δυο οκτάλεπτα και με με συνολικό σκορ 10-2 στην δεύτερη και τρίτη περίοδο, έκανε την ανατροπή και πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα στο σκορ. (12-5). Η ΑΕΚ στο τελευταίο οκτάλεπτο θέλησε να μειώσει το σκορ και τα κατάφερε πετυχαίνοντας 3 τέρματα, ενώ δέχθηκε μόνο ένα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 13-8.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 13-8

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 5-1, 5-1, 1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Σταματοπούλου,Χριστοδούλου, Σλίκινγκ 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Χαλδαίου 2, Τζωρτζάκη 1, Δρακωτού 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Δουρέκα, Τριχά, Μαργαρίτη 1.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη 1, Γαβαλά, Βαμβακάρη , Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ. 1, Γροζοπούλου, Μπεκρή, Κοβάσεβιτς, Ζαχαρίου.

Διαιτητές: Θωμάς, Λοϊζίδης

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

πηγή: aek.gr