Νέα Φιλαδέλφεια – 18χρονη babysitter: «Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο μου είπε γδύσου»

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

«Πριν του απαντήσω στο μήνυμα που μου έστειλε, έλεγξα το προφίλ του και είδα ότι είναι οικογενειάρχης… Από τα μηνύματα έδειχνε έναν πατέρα που έψαχνε μια νταντά για το παιδί του. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο».

Με αυτά τα λόγια, η 18χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού πηγαίνοντας σε αγγελία για μπέιμπι σίτερ, περιγράφει τον άνθρωπο, που τελικά αποδείχθηκε εφιάλτης για την ίδια.

«Στην αρχή μιλάγαμε. Ρωτούσα εγώ πράγματα. Μετά μου είπε να μου δείξει το δωμάτιο που κοιμάται το παιδί. Δεν είχε κούνια… Πήγα προς το σαλόνι, είχε κλείσει το φως του δωματίου. Ήταν στο χολ και ξαφνικά ήρθε μπροστά μου, έβγαλε το μαχαίρι. Το μόνο που του έλεγα ήταν σε παρακαλώ μη μου κάνεις κακό, μη με πειράξεις».

Ωστόσο ο άνδρας, όπως η ίδια η κοπέλα είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, όχι μόνο δεν άκουσε τις εκκλήσεις της αλλά την βίασε χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, μου είπε γδύσου, με αυστηρό ύφος… Μου πήρε το κινητό και μετά άρχισε όλο το μαρτύριο. Τον παρακάλαγα να μη μου κάνει κακό… Μου έλεγε να μη φωνάξεις. Αν φωνάξεις, σε σκότωσα».

πηγή: newsit.gr