Χάντμπολ: Στην Δράμα για το δίποντο – Δηλώσεις Λέμος

0
skyline

Επιστροφή στην δράση του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ, η οποία πριν τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Δούκα, αντιμετωπίζει το Σάββατο (26/03, 16:00) στην Δράμα την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Handball Premier.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Μπριάτκα, Νικολαΐδη, Μυλωνά, Λέμος, Μόγια, Στεφάνοβιτς, Ηλιόπουλο, Βασιλείου, Σέβελεφ, Πλάθα, Μπουκοβίνα, Άντζελτιτς, Αραμπατζή, Ουγκάλντε, Καλόμοιρο.

Ο Πατρίκ Λέμος μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Είμαστε έτοιμοι για το ματς του Σαββάτου. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να νικήσουμε και να τελειώσουμε ως πρώτοι, πριν την έναρξη των πλέι οφ. Όταν παίζουμε εκτός, πάντα είναι πιο δύσκολο. Θα έχουμε ένα μακρύ ταξίδι αλλά θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι γιατί πρόκειται για μία καλή ομάδα με ταλαντούχους παίκτες. Στόχος μας μόνο η νίκη»

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δράμα, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 11 φορές στο Πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να έχει το απόλυτο των νικών. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 400 τέρματα (224 εντός έδρας), ενώ η Δράμα 258 τέρματα (144 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στη Δράμα στο Πρωτάθλημα είναι ο Παναγιώτης Νικολαΐδης με 30 τέρματα.

πηγή: aek.gr