Πρόστιμο ύψους 44.750 ευρώ στον ΠΑΟΚ, «συναγερμός» με Γάνδη!

0
skyline

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 44.750 ευρώ συνολικά τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα όσα έλαβαν χώρα με τη Μίντιλαντ – «Καμπανάκι» με φόντο τη Γάνδη!

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία από την UEFA για τα όσα έλαβαν χώρα στο ματς με τη Μίντιλαντ και απολογήθηκε τη Δευτέρα (7/3) με σχετικό υπόμνημα, το οποίο συνοδεύθηκε και από οπτικό υλικό και συγκεκριμένα βίντεο μετά το τέλος του αγώνα, όπου φαινόταν ξεκάθαρα πως οι φίλαθλοι εισήλθαν για πανηγυρισμούς και μάλιστα αφότου οι φιλοξενούμενοι εισήλθαν στα αποδυτήρια.

Εν τέλει τιμωρήθηκε με 10.000€ πρόστιμο όσον αφορά την είσοδο φιλάθλων για πανηγυρισμό και με 34.750€ για τους πυρσούς. Κοινώς με ένα ποσό ύψους 44.750 ευρώ! Προφανώς και πέρα από το χρηματικό πρόστιμο, στις τάξεις του ΠΑΟΚ έχει σημάνει συναγερμός καθώς με φόντο την αναμέτρηση με τη Γάνδη απαιτείται απόλυτη προσοχή καθώς οποιαδήποτε συμπεριφορά μπορεί να επιφέρει τιμωρία της έδρας (ή θύρας) ενόψει της συνέχειας.

Είναι σαφές πως ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας καλείται να μείνει μακριά από άναμμα πυρσών και κροτίδων, αποφεύγοντας καθετί που θα «εγκλωβίσει» τον ΠΑΟΚ και θα αποτελεί ρίσκο για την Τούμπα στην προοπτική να μείνει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της στις επόμενες ιστορικές στιγμές.

πηγή: sdna.gr