Πέλιστερ-ΑΕΚ Live Streaming – Τα σενάρια πρόκρισης – Όλες οι εξελίξεις!

0
skyline

Η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει στις 19:45μ.μ. την Πέλιστερ, στην Μπίτολα της Βόρειας Μακεδονίας, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EHF European League. Στόχος μόνο η νίκη που θα της δώσει ελπίδες για πρόκριση! Με ποιο τρόπο η Ένωση προκρίνεται χωρίς να την ενδιαφέρουν άλλα αποτελέσματα.

Σε πρώτη φάση, η ΑΕΚ, για να προκριθεί, χρειάζεται νίκη επί της Πέλιστερ με 4 γκολ διαφορά έτσι ώστε να καλύψει την ήττα του πρώτου γύρου (27-30). Διαφορετικά θα ήταν αρκετή και νίκη με 3 γκολ αρκεί η ΑΕΚ να σκοράρει πάνω από 31. Από κει και πέρα αν κερδίσει με μικρότερη διαφορά θέλει ήττα της Σπόρτινγκ από τη Νιμ. Σε αυτό το σενάριο προκρίνεται απευθείας και αφήνει τους Πορτογάλους εκτός.

Στο δεύτερο σενάριο είναι να κερδίσει η ΑΕΚ την Πέλιστερ και παράλληλα να φέρει ισοπαλία η Σπόρτινγκ με την Νιμ και η Σαφχάουζεν με την Ταταμπάνια. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε τετραπλή ισοβαθμία και η Ένωση παίρνει την πρόκριση.

Στο τρίτο σενάριο αν η ΑΕΚ πάρει τη νίκη, Σπόρτινγκ και Σάφχαουζεν κερδίσουν επίσης, τότε η πρόκριση θα κριθεί στην διαφορά τερμάτων ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πέλιστερ.

Δείτε τον αγώνα με εικόνα και ήχο πατώντας εδώ (απαιτείται απλά δωρέαν εγγραφή)

Γραπτό LIVE inAEK.com (Πέλιστερ-ΑΕΚ Συνεχής ενημέρωση):

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Πάνω από μία ώρα απομένει για την έναρξη – Στις θέσεις τους οι φίλοι της ΑΕΚ
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Οι εμφανίσεις των ομάδων

Περισσότερα σε λίγο…