Ολυμπιακός: Με Εμβιλά και Γκάρι αλλά χωρίς Λόπες η αποστολή για Αταλάντα

0
skyline

Γιαν Εμβιλά και Γκάρι Ροντρίγκες είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον επαναληπτικό με την Αταλάντα, με τον Ρόνι Λόπες να είναι η μοναδική απουσία του Ολυμπιακού.

Με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με την Αταλάντα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Νέα προβλήματα για τους «ερυθρόλευκους» δεν υπάρχουν κι έτσι πάνε πάνοπλοι στο κρισιμότερο ματς της σεζόν, με στόχο την ανατροπή του εις βάρος τους 2-1 του Μπέργκαμο. Όπως είχε προαναγγείλει ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου, Γιαν Εμβιλά και Γκάρι Ροντρίγκες είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού και φυσικά στην αποστολή. Μοναδική απουσία αυτή του Ρόνι Λόπες ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

πηγή: sdna.gr