ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει την Πέμπτη το μέλλον του Μπαλάντα – Δεν συζητά για δανεισμό η Μπρίζ!

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Το όνομα του Έντερ Μπαλάντα «ακούγεται» αρκετά στην Ένωση, ως πιθανή μεταγραφή για την ενίσχυση του κεντρικού άξονα, ωστόσο τα τελευταία δεδομένα φαίνεται πως δίνουν τέλος στα όσα γράφονται.

Η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση παίκτη για την θέση του κεντρικού μέσου, ενώ τελευταίες πληροφορίες έκαναν λόγο για επαφές με την Μπρίζ και στον Έντερ Μπαλάντα.

Βέλγικα δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν «ρίξει στο τραπέζι» πρόταση για εξάμηνο δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν βρίσκει σύμφωνη την Μπριζ, η οποία θέλει να αποδεσμεύσει τελείως τον Κολομβιανό από την ομάδα.

Εκτός των άλλων, παρ’όλο που στο Βέλγιο παρουσιάζουν τον Μπαλάντα ως «καμμένο χαρτί» για τον νέο προπονητή της Μπριζ, Αλφρεντ Σρόιντερ, νέες πληροφορίες μεταφέρουν οτι είναι πολύ πιθανό να φορέσει φανέλα βασικού στον αυριανό αγώνα με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το βελγικό πρωτάθλημα. Όπως είναι φυσικό, ένα τέτοιο γεγονός θα δώσει αυτομάτως τέλος στα σενάρια περι μεταγραφής του Κολομβιανού στην ΑΕΚ.