Κορομηλάς: «Προετοιμαστήκαμε σωστά και διαβάσαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου – Θέλουμε να παίζουμε κυρίαρχο ποδόσφαιρο»

0
skyline

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ Β’ μίλησε στη κάμερα της ΕΡΤ για την αναμέτρηση με την Επισκοπή, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Superleague 2, την ταυτότητα της ομάδας αλλά και για το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε δεύτερη ομάδα.

Εκτός των άλλων, ο Γιάννης Κορομηλάς αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έκανε η ομάδα τις προηγούμενες ημέρες ενόψει της αναμέτρησης με την Επισκοπή, δηλώνοντας πως άπαντες έχουν «διαβάσει» τις αδυναμίες του αντιπάλου. Επίσης, τόνισε πως είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, γι’αυτό η καθημερινή δουλειά είναι προυπόθεση για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κορομηλά:

«Προετοιμαστήκαμε σωστά, δουλέψαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες και διαβάσαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην αναμέτρηση.

Θέλουμε να παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και ο καλός αγωνιστικός χώρος μας βοηθά. Είναι όνειρο για όλα τα παιδιά στην ΑΕΚ Β’, να παίξουμε στην πρώτη ομάδα.

Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, περιμένουμε να πάρουμε τις ευκαιρίες μας, να δείξουμε τι αξίζουμε ώστε να πάμε στην πρώτη ομάδα».