Γιαννίκης: «Δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι, ειδικά αν δεν είμαστε στην κορυφή»

0
skyline

Ο Ελληνογερμανός τεχνικός της ΑΕΚ, υποστήριξε ότι δεν πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, εφόσον η ομάδα δεν βρίσκεται στην κορυφή, ενώ σχετικά με τα μεταγραφικά, τόνισε ότι είναι θέματα που απασχολούν το εσωτερικό της ομάδας και τα χειρίζονται οι αρμόδιοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ο προπονητής της Ένωσης στις καθιερωμένες του δηλώσεις στη NOVA ρωτήθηκε για τις διορθωτικές κινήσεις στις οποίες είχε αναφερθεί μετά τον αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά και απάντησε: «Είναι αλλαγή νοοτροπίας, αλλαγή στη φιλοσοφία προπόνησης και υπευθυνοτήτων των ατόμων που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ευχαριστώ ξανά τον κ. Μελισσανίδη για τη στήριξή του».

Για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση, αλλά και απογοήτευση για τις ευκαιρίες που δεν κάναμε γκολ».

Για την εκμετάλλευση των χώρων επιθετικά: «Η επιθετική μετάβαση είναι κάτι που έχουμε ως στοιχείο. Τώρα είναι άλλο θέμα γιατί δεν βγαίνει πάντα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τα επίπεδα της έντασης των παικτών του και γενικά με τι είναι ικανοποιημένος και που θέλει να δει περισσότερη βελτίωση ο ίδιος: «Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος οργανισμός. Δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι ειδικά αν δεν είμαστε στην κορυφή. Εφόσον δεν είμαστε, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος».

Για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι επαφές για τα μεταγραφικά: «Έχουν συζητηθεί εσωτερικά αυτά τα θέματα και τα χειρίζονται οι αρμόδιοι».