Λιβάι Γκαρσία: «Προσπαθώ να φέρω στο παιχνίδι αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις»

0
skyline

Ο μέσος την ΑΕΚ μίλησε για την προσπάθεια των παικτών να «φέρνουν» στα παιχνίδια όσα δουλεύουν στην προπονήσεις αλλά και για την συνεργασία τους με τον Αργύρη Γιαννίκη.

Μεταξύ άλλων, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Λιβάι Γκαρσία θυμήθηκε το γκολ που είχε πετύχει κόντρα στον Παναιτωλικό, στην μεταξύ τους αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη χημεία των μεσοεπιθετικών:

Κάνουμε πολλά πράγματα στις προπονήσεις. Ακόμη προσπαθούμε να τα περάσουμε στο παιχνίδι μας. Αλλά η φυσική ποιότητα πάντα φέρνει και μια σύνδεση. Μερικές φορές μπορεί να βλέπεις κάποιες εκλάμψεις της, αλλά εμείς δουλεύουμε για να το κάνουμε ακόμη καλύτερα.

Για την προσαρμογή στα «θέλω» του προπονητή:

Όπως ξέρουμε, έχουμε αλλάξει προπονητή, είναι κάτι στο οποίο προσαρμοζόμαστε. Προσωπικά, προσπαθώ να φέρω στο παιχνίδι αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Οπότε το πώς προπονούμαστε είναι και το πώς παίζουμε. Κυρίως πρόκειται για βασικά πράγματα, αλλά μας βοηθούν πολύ. Δουλεύουμε σκληρά, να γίνουμε ένα, να γίνουμε μια συγκροτημένη ομάδα.

Για το εντυπωσιακό άλμα που έφερε το γκολ του στο Αγρίνιο:

Ναι, θυμάμαι το γκολ. Ακόμη μου στέλνουν memes και μηνύματα γι’ αυτό. Το γκολ αυτό θα είναι στη μνήμη μου για πάντα. Είναι ένα γκολ που μου δίνει ώθηση και ελπίζω να πετύχω κι άλλα γκολ. Όμως, ο κύριος στόχος είναι πάντα οι τρεις βαθμοί.