FIFA Esports: Δεν κλείδωσε ακόμα τον τίτλο

0
skyline

1 βαθμό συγκέντρωσε η ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ κόντρα σε Trivellato (0-0) και Άρη (4-2) για την 1η και 2η αγωνιστική των Play Off της Superliga GR VGL.

Η «Ένωση» παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 7 βαθμούς μπροστά από το Heraklion και ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν (δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ).

Κόντρα στο Trivellato, παρά τις πολλές προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων», η άμυνα των αντιπάλων διατηρούσαν το μηδέν. Η ΑΕΚ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε για το χρυσό γκολ, όμως αυτό δεν ήρθε.

Με αντίπαλο τον Άρη, μόλις στο 2′, οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ. Ο Τσιρωνάς με πολύ ωραίο τελείωμα στο 23′ ισοφάρισε και έβαλε εκ νέου στο παιχνίδι την ΑΕΚ. Δυστυχώς, στις καθυστερήσεις κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Άρης έκανε το 2-1. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ο Άρης βρήκε και τρίτο γκολ, βάζοντας δύσκολα στην ΑΕΚ (3-1). Οι παίκτες του «Δικεφάλου» κυνήγησαν το γκολ και τελικά στο 66′ ο Εμμανουηλίδης μείωσε σε 3-2. Όσο και να πίεσαν για την ισοφάριση, οι «κιτρινόμαυροι» δεν τα κατάφεραν, και μετά από ένα λάθος στην άμυνα, στο 91′, ο Άρης διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΑΕΚ – Heraklion 0-0

Άρης – ΑΕΚ 4-2
Σκόρερς
: Τσιρωνάς, Εμμανουηλίδης.

Παρακολουθήστε ξανά τις δύο αναμετρήσεις: