Συνεχίζει να προκαλεί ο Κλάτενμπεργκ – Πέναλτι είδε σε Γιάννενα και Καραϊσκάκη (vid)

0
skyline

Κανένα διαιτητητικό λάθος στα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Superleague σύμφωνα με την ανάλυση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Σωστό το πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΚ, σωστό κι εκείνο επάνω στον Ρέαμπτσιουκ, όπως και αυτά υπέρ Παναθηναϊκού και ΟΦΗ, όπως αναφέρει στην ανάλυσή του για τη 12η αγωνιστική ο Άγγλος αρχιδιαιτητής. 

Για το πέναλτι που δόθηκε στους “Ζωσιμάδες”, ο Κλάτενμπεργκ ανέφερε πως: «H KEΔ συμφωνεί με την ομάδα διαιτητών για καταλογισμό πέναλτι καθώς ο αμυντικός κατά τη διεκδίκηση κλώτσησε το πόδι του επιτιθέμενου χωρίς να αγγίξει την μπάλα». 

Για το πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ κόντρα στον Ιωνικό, σημειώνει ότι: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι ένα πέναλτι, καθώς ο αμυντικός κατά τη διεκδίκηση πατάει το πόδι του αντιπάλου του χωρίς να αγγίζει την μπάλα. Επίσης στη διάρκεια της φάσης του πέναλτι υπήρχε πιθανό χέρι, η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό ήταν τυχαίο και ως εκ τούτου, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί». ADVERTISING

Αναφορικά με το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο, λέει: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι είναι πέναλτι, καθώς ο αμυντικός σπρώχνει ξεκάθαρα τον αντίπαλό του από πίσω κατά τη διεκδίκηση, εμποδίζοντάς τον να φτάσει στην μπάλα». 

Όσο για το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι πέναλτι, καθώς ο επιθετικός βάζει το πόδι του στην μπάλα πριν ο αμυντικός κλωτσήσει το πόδι του επιθετικού»

πηγή: sdna.gr