Καραχάλιος: «Η ΑΕΚ μας δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα»

0
skyline

Οι δηλώσεις του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα στην NOVA μετά το παιχνίδι από την ΑΕΚ.

«Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την εμφάνισή μας. Το ματς ήταν ισορροπημένο. Το πήρε η ΑΕΚ. Αν και προηγηθήκαμε πολύ νωρίς η ΑΕΚ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Ισοφάρισε και μπορούσε να πετύχει κι άλλο. Μετά εμείς χάσαμε ευκαιρίες και τελικά χάσαμε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ. Τις φάσεις τις έκανε γκολ. Συνεχίζουμε, δεν κατεβάζουμε το κεφάλι. Δεν είναι λάθος μας στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Εγινε το σουτ και πήγε η μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να γίνει τίποτα. Είμαστε μία ομάδα που παλεύει κάθε ματς. Εχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Σίγουρα προηγηθήκαμε, αλλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου. Μας βγήκε στη φάση του πέναλτι».

Αν είναι ικανοποιημένος από τη συγκομιδή του ΠΑΣ ως τώρα;

«Ειμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που δείχνουμε. Οσο περισσότερους βαθμούς πάρουμε τόσο το καλύτερο. Θα μπορούσαμε να είχαμε και περισσότερους και λιγότερους βαθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι».

Επί προσωπικού και την κατάστασή του;

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να έχω υγεία. Δουλεύω και θέλω να βελτιώνομαι σε κάθε ματς».

Για τη μάχη του τίτλου και τι βλέπει;

«Ο Ολυμπιακός μας έχει δείξει ότι είναι ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους. Όμως η ΑΕΚ νομίζω μας δυσκόλεψε απόψε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα που δεν το είχαμε με άλλες ομάδες»

Για τον Μεταξά;

«Ο κόουτς μας έχει περάσει μία άλλη νοοτροπία. Εκτός Ελλάδας. Ότι μπορούμε να κερδίζουμε κάθε ομάδα. Ολη την εβδομάδα ο προπονητής μας έλεγε να μην μείνουμε στο 0-5 επί του Αρη».