Σοκ: Άνανδρη επίθεση 100 οπαδών της Σπόρτινγκ σε 15 φίλους της ΑΕΚ! (pic)

0
skyline

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της αναίτιας και θρασύδειλης επίθεσης που πραγματοποίησαν περίπου 100 χούλιγκαν της Σπόρτινγκ με… τη συνεργασία των σεκιούριτι του γηπέδου σε 15 εκδρομείς φίλους της ΑΕΚ στην Πορτογαλία για το ματς του χάντμπολ.

Περίπου εκατό άτομα με λοστούς, μαδέρια, πέτρες αλλά και μαχαίρια επιτέθηκαν στους φίλους της ΑΕΚ που βρίσκονταν στην κερκίδα. Βγαίνοντας από τις εξέδρες, οι Ενωσίτες δέχτηκαν την επίθεση, με τους σεκιούριτι να κλείνουν τις εισόδους και κάπως έτσι να μην υπάρχει έξοδος διαφυγής.

Η επίθεση έγινε με απίστευτη αγριότητα και είναι θαύμα που κάποιος οπαδός της ΑΕΚ δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Τρία άτομα όμως έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στη μύτη και το κεφάλι, όμως το ευτύχημα είναι πως δεν κινδυνεύουν.

Μετά τη βάρβαρη επίθεση οι άνθρωποι της ΑΕΚ ζήτησαν το υλικό από τις κάμερες, κάλεσαν την Αστυνομία και θα καταθέσουν μηνύσεις.

Επίσης θα προχωρήσουν σε καταγγελία προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να φτάσει το θέμα στα άκρα και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν.

πηγή: sdna.gr