Μήνυμα Γιαννίκη στους παίκτες της ΑΕΚ: «Τίποτα δεν τελείωσε»

0
skyline

Ο Αργύρης Γιαννίκης κάλεσε τους παίκτες της ΑΕΚ να σηκώσουν κεφάλι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Η απογοήτευση ήταν διάχυτη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, που έφερε τη διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς.

Ο Αργύρης Γιαννίκης θέλησε αμέσως να τονώσει το ηθικό των παικτών του. «Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Τίποτα δεν τελείωσε και πρέπει να το καταλάβετε καλά. Ψηλά το κεφάλι και προχωράμε», ήταν το μήνυμα του 41χρονου προπονητή στους ποδοσφαιριστές του.

Οι παίκτες πήραν χθες ρεπό για να αποφορτιστούν ψυχολογικά και σήμερα θα αρχίσει η προετοιμασία για το δύσκολο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα το Σάββατο. Το ρεπό πάντως δεν… ίσχυε για τον Γιαννίκη, ο οποίος πήγε στα Σπάτα μαζί με τους συνεργάτες του για να αναλύσουν τι πήγε στραβά στο ντέρμπι και σήμερα αναμένεται στην προπόνηση να επισημάνει τα λάθη που έγιναν.

Η συμμετοχή του Γιώργου Τζαβέλλα στο προσεχές ματς θα ξεκαθαρίσει ίσως και την Τετάρτη, όταν και θα επιχειρήσει να ανεβάσει στροφές για να επανέλθει από το μυϊκό του πρόβλημα. Εκτός μάχης για το ματς στους Ζωσιμάδες θα είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Νταμιάν Λε Ταλέκ (έχει συμπληρώσει τέσσερις κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει σε αυτό το ματς).

πηγή: sport-fm.gr